fbpx

У Калуші через економічну кризу почастішали крадіжки

11:14, 21.11, 2014

20 листопада голова Калуської райдержадміністрації Микола Жовнір провів нараду з керівниками правоохоронних органів району. Керівники проінформували Миколу Жовніра про роботу правоохоронних органів, виконання визначених на попередній нараді доручень.

За словами начальника Калуського МВ УМВС Романа Чекмарьова, в Калуші почастішали крадіжки – в середньому 4-5 на добу. Обкрадають гаражі, кладовки, квартири, повідомляє КУРС із посиланням на Калуську РДА.

Зараз, переконаний Роман Чекмарьов, на крадіжки, зокрема в квартирах, вплинула й економічна криза. Адже власники квартири меншою мірою користуються послугами служб охорони. Микола Жовнір порекомендував тісніше співпрацювати державній службі охорони із міліцією для профілактики та розкриття злочинів.

Микола Жовнір подякував начальникові МВ СБУ Василеві Дубею за допомогу в сумі 1 тисяча гривень на лікування пораненому бійцеві в зоні АТО Олегові Климишину.

На нараді розглянуто питання отримання статусу учасника АТО, видачі посвідчень, належного соціального супроводу сімей учасників АТО.

Микола Жовнір попросив керівників правоохоронних структур подати інформацію про своїх підлеглих – жителів сіл району, які брали участь в антитерористичній операції. Адже сім’ї цих осіб мають змогу користуватися пільгами.

На завершення наради Микола Жовнір звернувся з проханням до присутніх працювати скрупульозно, злагоджено, оперативно, прозоро та  дотримуватись чинного законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: