fbpx

У Калуші донька під час сварки забила матір до смерті

Суспільство 10:15, 28.12, 2017

Нічна сімейна сварка між дочкою і мамою закінчилася трагедією.

Вчора, 27 грудня, близько 10 години ранку до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЦРЛ, що до них доставлено 64-річну місцеву жительку з численними тілесними ушкодженнями.

У подальшому жінка померла в лікувальному закладі.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи, які розпочали слідчі дії щодо встановлення обставин події.

Як з’ясували, сімейна драма сталася біля 3 години ночі за місцем проживання потерпілої. На ґрунті довготривалих неприязних відносин зі своєю 64-річною матір’ю 25-річна дочка нанесла їй численні удари руками та ногами по голові та тілу, чим спричинила тяжкі тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, закритої травми грудної клітки, перелому ключиці, множинних переломів ребер справа, закритої травми живота, множинних крововиливів усього тіла.

Побачивши, що мати знепритомніла, і усвідомивши, що накоїла, молода жінка викликала швидку медичну допомогу. Після чого втекла. 

Згодом була затримана правоохоронцями в Рожнятівському районі.

Наразі жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: