fbpx

У Калуші дві жінки вкрали у 56-річного товариша по чарці телефон та банківську картку

Суспільство 15:03, 19.03, 2018

До Калуського відділу поліції звернувся 56-річний місцевий мешканець, повідомивши, що з його квартири невідома особа викрала мобільний телефон марки "Самсунг" та банківську карточку з зазначеним на зворотній стороні пін-кодом.

Правоохоронці встановили осіб-зловмисниць. Ними виявились 33 та 36-річного віку знайомі потерпілого. Як виявилось, старша з них уже мала злочинний досвід та притягалася до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Зловмисниці прийшли у гості до заявника та разом розпивали алкогольні напої. Коли ж господар відволікся, жінки непомітно поцупили його мобільний телефон та банківську карточку з пін-кодом до неї, після чого спокійно продовжили гостину.

У вчинених діях зловмисниці зізнались та розповіли, що з банківської карточки потерпілого зняли близько 5 тисяч гривень, які витратили на власні потреби, а мобільний телефон мали намір продати, проте їхнім діям завадили правоохоронці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: