fbpx

У Калуші хлопець вкрав у своєї дівчини телефон

Суспільство 14:52, 27.01, 2017

2 січня до чергової частини Калуського відділу поліції звернулася 22-річна дівчина з повідомленням про крадіжку телефону "Хуавей". Де і за яких обставин у неї пропав телефон, калушанка пояснити не змогла.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний місцевий мешканець, хлопець потерпілої, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як з’ясували правоохоронці, дівчина разом із підозрюваним святкували Новий рік, під час чого розпивали алкогольні напої. Після застілля дівчина заснула, а лиходій скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, і викрав у неї мобільний телефон та заховав в іншій кімнаті.
У скоєному зловмисник зізнався, крадений мобільний телефон вилучено.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно із санкцією статті, такий злочин карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: