fbpx

У Калуші пенсіонери перекрили дорогу: вимагають безкоштовного проїзду у маршрутках. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 15:07, 03.03, 2017

В Калуші на вулиці Богдана Хмельницького неподалік міської поліклініки пенсіонери перекрили дорогу. Вони вимагають безплатного проїзду потягом дня на всіх маршрутах міста.

Акція з перекриття дороги повинна була розпочатись о 10.00.

До цього на сайті Калуської міської ради навіть опублікували звернення перевізників не підтримувати акцію, пише Калуш.фм.

 

77777

 

Станом на 10.15 біля пішохідного переходу, на якому планували перекрити дорогу, кілька десятків пенсіонерів та з десяток поліцейських, включно з начальником калуської поліції – Василем Маківничуком.

З представників влади – депутат Віктор Павлів.

Дорогу перекривають приблизно об 11.00. При цьому поліцейські направляють рух транспорту, жестами показуючи, щоб автомобілі та автобуси об'їжджали місце перекриття.

Маршрутні автобуси, що їдуть в напрямку мікрорайону "Посьолок", розвертаються біля кафе "Радіус" та стають на узбіччі, чекаючи часу, щоб їхати за своїм графіком назад.

Кілька автобусів залишились заблокованими за міською поліклінікою за лінією перекриття біля пішохідного переходу на перехресті Хмельницького та Стуса.

Десь о пів на дванадцяту пенсіонери пропускають машину "швидкої", яка їде в напрямку поліклініки.

Станом на 12.00 дорога залишається перекритою.

На кількох автобусних зупинках з мікрорайону Посьолок до центру на громадський транспорт очікують десять і більше людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: