fbpx

У Калуші під час пиятики чоловік ударив товариша ножем у серце

Суспільство 14:10, 25.07, 2017

"Убив!" – повідомив після сварки і бійки з ножем нападник вахтеру в гуртожитку. У гуртожиток в Калуші чоловіки заселилися разом – приїхали на роботу.

Різанина сталася вчора близько 18.00 в одному із гуртожитків міста Калуш.

Під час розпивання спиртних напоїв між товаришами, які проживали разом, виник конфлікт на побутовому ґрунті. Внаслідок чого один із чоловіків наніс опонентові ножові поранення грудної клітки з ушкодженням серця та колоту рану шиї.

Потерпілого доставили до лікувального закладу.

Працівники місцевого відділу поліції отримали виклик від вахтера гуртожитку і негайно виїхали на місце події, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції в області. В ході огляду місця події та проведення першочергових слідчих дій правоохоронці отримали ґрунтовні підстави запідозрити у вчиненні замаху на вбивство 51-річного мешканця Долинського району, який уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень.

Виявилося, що обидва товариші напередодні приїхали до Калуша, щоб влаштуватися на роботу, і разом заселилися в гуртожиток. Ввечері під час розпивання алкогольних напоїв між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Долиняни схопив ножа та наніс 42-річному товаришу тілесні ушкодження. Після чого залишив закривавленого товариша в кімнаті, а сам вийшов на сходову клітку гуртожитку, де його, закривавленого, помітив вахтер. Вахтеру він повідомив, що убив свого товариша.

Підозрюваного правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Проводиться слідство.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: