fbpx

У Калуші поліцейські до Дня матері провели профілактичну акцію

Суспільство 22:01, 13.05, 2017

Напередодні Дня матері, який відзначається у другу неділю травня, працівники поліції у Калуші вітали з прийдешнім святом матусь, нагадуючи їм та їхнім діткам про дорожню безпеку, а також дарували малечі світловідбиваючі браслети.

Привітання та корисний подарунок виявилися приємною несподіванкою для калушанок і їхніх синочків та донечок, яких поліцейські зустрічали біля шкіл та ігрових майданчиків райцентру. Дошкільнята та молодші школярі охоче продемонстрували правоохоронцям, що вже знають про правила поведінки на дорозі, а матусі розповіли, як намагаються змалечку виховувати чемних юних учасників дорожнього руху, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
В свою чергу працівники поліції під час розмов з мешканками Калуша зосередили увагу на необхідності подбати про безпеку дітей на дорозі у темну пору доби. Поліцейські запропонували для цього скористатися флікерами, які допоможуть зробити маленьких пішоходів помітнішими у темряві. Особливо така ідея сподобалася малюкам, які радо обирали собі нову "прикрасу".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: