fbpx

У Калуші проходять збори юні хокеїсти з різних куточків України

Спорт 16:35, 15.01, 2017

З початку січня в Калуші сорок юних хокеїстів 2005-2010 років народження з різних регіонів України проходять навчально-тренувальні збори на базі "Нафтохімік-арени".

Організував їх проведення головний тренер відділення хокею з шайбою Івано-Франківської ОДЮСШ та дитячої хокейної команди "Калуський легіон" Олег Маюк зі своїм напарником Артуром Завадським, пише sport.if.ua.

До навчально-тренувального процесу також залучено двох студентів і ще недавніх гравців українських, білоруських й американських хокейних команд Карена Рустамова і Сергія Кабушева. Працюють з дітьми і тренер з Києва Іван Смірнов та тренер воротарів Данило Єлісєєв, який був дворазовим чемпіоном світу та багаторазовим чемпіоном України.

Разом з хокеїстами з Києва, Дніпра, Тернополя, Львова, Харкова й інших міст України заняття, які тільки на льоду проводяться два-три рази на день, відвідують і десять гравців хокейної команди "Калуський легіон U-12".

Крім загальнофізичних, тактичних та інших занять, тренери також навчають дітей правильних практичних дій на льодовому майданчику під час хокейних матчів команд, які формують окремо з молодших і старших гравців.

Інколи також організовують і протистояння команд у складі різних за віком хокеїстів. Матч триває три періоди по 20 хвилин. А після цього гравці обидвох команд обов’язково виконують штрафні удари – буліти.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: