fbpx

У Калуші росіянин через ревнощі вдарив жінку ножем у спину

Суспільство 14:51, 03.01, 2017

З ножовим пораненням грудної клітки на лікарняному ліжку опинилась 46-річна жителька Калуша. Поранення жінка отримала від нетверезого чоловіка, котрий, приревнувавши її, ледь не вбив.

До Калуського відділу поліції надійшло повідомлення від матері потерпілої. Жінка повідомила про те, що її зять побив та порізав ножем її доньку. На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Ножове поранення жінка отримала вдома. Чоловік, громадянин Росії, повернувшись додому в нетверезому стані, розпочав сперечатися із дружиною та ґрунті ревнощів. В ході конфлікту 55-річний чоловік схопив ножа та вдарив ним в спину жінці. В результаті чого остання отримала проникаюче поранення, різану рану лівої половини грудної клітки. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. За що санкцією статті передбачено позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: