fbpx

У Калуші шукають учасників Різдвяного фестивалю

Культура 07:22, 27.12, 2016

Протягом 8-9 січня 2017 року у Калуші пройде міський Різдвяний фестиваль.

Фестиваль проводиться з метою розвитку українського аматорського мистецтва, відтворення, популяризації і збереження народних звичаїв, свят, традицій та обрядів, сприяння розширенню мистецько-художнього світогляду учасників, збагачення їх духовності, встановлення творчих стосунків між аматорами міста, для підтримки української армії.

Фестиваль є конкурсним. До участі у ньому запрошують творчі колективи, окремих виконавців навчальних закладів, установ культури, любительських об’єднань та клубів за інтересами, громадських організацій, установ виконавчих органів Калуської міської ради та підприємств міста, родинні колективи без вікових обмежень.

Дійство відбудеться 8 січня 2017 року о 16:00 год. та 9 січня 2017 року о 17:00 год. на площі Героїв м. Калуша.

Тривалість конкурсного виступу від 15 до 30 хвилин. Учасники мають забезпечити художнє оформлення дійства, наявність вертепної атрибутики (різдвяна зірка, дзвоник, шопка інше), відображення місцевих традицій відзначення релігійних свят зимового циклу, а також оригінальність постановки.

Колядки і щедрівки виконуються a-capella, допускається супровід музичними інструментами (баян, скрипка, сопілка, коза-бас тощо).

Для участі у фестивалі учасники повинні подати заявки, в яких необхідно вказати назву колективу, кількість учасників, потребу у наявності озвучення фонограми, прізвище і контакти відповідальної особи за виступ.

Заявки необхідно подати до 30 грудня 2016 року

e-mail: uk.kmr@ukr.net Телефони для довідок: 6-01-76.

Переможець визначатиметься за результатом зібраних під час виступу благодійних коштів для підтримки української армії.

Учасники фестивалю отримують дипломи, пам'ятні сувеніри і подарунки.

         

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: