fbpx

У Калуші суд арештував зловмисника, який обстріляв радіостанцію і поранив поліцейського

Суспільство 13:52, 12.02, 2019

Калуський міськрайонний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави місцевому мешканцю, який підозрюється у вчиненні хуліганства та посяганні на життя працівника правоохоронного органу.

Як писав КУРС, 8 лютого близько 12-ї години до Калуського відділу поліції надійшло повідомлення  про те, що невідомий стріляє по вікнах офісу місцевої радіостанції "Калуш ФМ". Під час затримання підозрюваний вчинив опір та поранив ножем оперуповноваженого – 29-річного лейтенанта.

Зловмисник був у стані алкогольного і наркотичного сп’яніння.

Як інформує прес-служба суду, врахувавши ризики, передбачені ст. 177 КПК України, слідчий суддя обрала запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів. Враховуючи, що злочин було вчинено із застосуванням насильства, розмір застави в такому випадку не визначався.

Злочин, передбачений ст. 348 КК України, в учиненні якого підозрюється особа, є особливо тяжким злочином, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: