fbpx
  • Головна
  • Новини
  • У Калуші свято нафтохіміків “Карпатнафтохім” обмежать урочистими зборами та естафетою школярів

У Калуші свято нафтохіміків “Карпатнафтохім” обмежать урочистими зборами та естафетою школярів

19:24, 11.09, 2014

У другу неділю вересня в Україні уже традиційно відзначається День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. В Калуші представником цієї важливої для держави галузі є підприємство "Карпатнафтохім".

На святкові заходи з нагоди професійного свята калуських нафтохіміків у минулі роки очікувала уся громада міста, адже вони не обмежувалися лише корпоративними заходами. Святкування було загальноміським, в рамках якого відбувалися грандіозні концерти за участю провідних українських та зарубіжних гуртів, влаштовувалися феєрверки, інформують Вікна.

Зважаючи на складну ситуацію в державі, пов’язану передусім із веденням воєнних дій на сході Україні, а також у зв’язку з економічними проблемами у діяльності підприємства, гучних святкових заходів цього року не передбачено, повідомили у прес-службі товариства.

За словами заступника генерального директора ТОВ “Карпатнафтохім” Юрія Безуглого, з нагоди професійного свята заплановано проведення урочистих зборів безпосередньо у трудових колективах підприємства, на яких групі працівників будуть вручені грамоти, подяки, відзнаки “Ветеран праці”.

Із уже з традиційних святкових заходів минулих років буде проведена легкоатлетична естафета серед команд шкіл міста та району, яка цього року буде приурочена як професійному святу калуських нафтохіміків, так і 50-річному ювілею газети “Калуський нафтохімік”. Проведення цього заходу пов’язане насамперед з великим інтересом до нього з боку учнів та педагогів шкіл, громадськості. Адже впродовж уже багатьох років у цих змаганнях  завжди беруть участь 12-15 команд навчальних закладів міста та району. Зважаючи на популярність естафети серед учнів, адміністрація підприємства і колектив редакції й на цей раз приготували для її переможця, призерів та усіх учасників цінні призи – спортивний інвентар та туристичне знаряддя і спорядження, солодощі.

Деякі заходи з нагоди професійного свята нафтохіміків передбачила і Рада ветеранів підприємства. Вони стосуються впорядкування та покладання квітів до могил хіміків і нафтохіміків, які мають особливі заслуги перед підприємством, відзначення громадської активності окремих наших ветеранів, організації поїздки групи ветеранів на виставу в м. Івано-Франківськ та проведення свята квітів, яке вже відбулося в ПК “Мінерал” напередодні Дня незалежності України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: