fbpx

У Калуші відбувся благодійний джазовий концерт Мирослава Скорика

Культура 17:52, 04.06, 2018

З ініціативи народного депутата України Віктора Шевченка та за сприяння БФ "Новий Івано-Франківськ" у Калуші відбувся благодійний концерт "Мирослав Скорик у стилі джаз". На дійстві вдалось зібрати більш як 25 тисяч гривень на лікування 11-річного калушанина Богдана Павловського.

"Калушани мали нагоду відвідати концерт віртуоза Мирослава Скорика. І зробити добру справу – врятувати життя хлопчика. На щастя, попри усі негаразди мешканці Калуша таки відгукнулись і допомогли дитині. Дякую за вашу людяність. Вірю: благодійність завжди повертається сторицею",  наголосив Віктор Шевченко.

З нагоди власного 80-річчя корифей української класичної музики, Герой України Мирослав Скорик підготував оригінальну авторську програму. Легендарний композитор віртуозно поєднав класичні традиції із джазовими ритмами, продемонструвавши неймовірну музичну палітру.

"Мені дуже приємно бути в Калуші. Такий гарний великий зал, публіка відчуває, реагує", – зазначив Мирослав Скорик.

Для всіх, хто цього дня прийшов на концерт, зустріч з живою легендою музики стала справді незабутньою.

"Враження чудові, чудовий Скорик, чудові виконавці. У нотах відчувається поєднання класики з нашим гірським фольком", – сказала відвідувачка концерту Ірина.

Концертна програма завершилась знаменитою "Мелодією ля-мінор", яка входить у десятку найвідоміших музичних творів сучасності.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: