fbpx

У Калуші відкрили Центр громадських ініціатив "Вільний Простір"

Суспільство 19:27, 12.11, 2017

"Вільний Простір" – це майданчик для переговорів та співпраці між представниками різних інститутів громадянського суспільства та окремими ініціативними жителями Калуша та Калущини, кажуть організатори.

Центр створено силами ентузіастів за підтримки фундацій Adoptujsi.cz та Ostravsko-opavská diecézní charita (Чеська республіка), інформують "Вікна".

Місія – сприяти розвитку громадянського суспільства в місті та районі, підтримуючи громадські ініціативи його мешканців.

Мета – забезпечити системний всебічний розвиток організованого громадського руху в місті та районі, заснованого на принципах рівності, дієвості, відкритості та співпраці.

Головними напрямками діяльності Центру будуть, зокрема, підтримка і розвиток організацій громадянського суспільства; залучення громадськості до розробки і реалізації місцевих ініціатив; обмін досвідом між зацікавленими сторонами; налагодження постійної співпраці між державними, підприємницькими структурами та громадськими організаціями; розробка та реалізація спільних проектів, створення бізнес-планів.

"Вільний Простір" відкрився за адресою: м. Калуш, площа Героїв, 28.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: