fbpx

Вночі у Калуші, Долині та Болехові ловили злісних неплатників аліментів

Суспільство 20:26, 21.03, 2018

Держвиконавці провели нічний рейд по злісних неплатниках аліментів.

20 березня у місті Калуші спеціальна об’єднана мобільна група з ліквідації заборгованості по аліментах провела нічний рейд.

До складу групи увійшли державні виконавці Калуського міськрайонного відділу державної виконавчої служби та спеціально направлені керівники та державні виконавці Болехівського міського та Долинського районного відділів державної виконавчої служби.

Під час нічного рейду розшукували злісних неплатників аліментів, повідомляє головне територіальне управління юстиції в Івано-Франківській області. Боржникам, яких застали вдома, роз’яснили нововведення до чинного законодавства, яке посилює відповідальність за несплату аліментів.

Учасники спецгрупи залишили аліментникам виклики із вказаними роз’ясненнями, а також заодно провели перевірку майнового стану боржників.

Як писав КУРС, на Прикарпатті від сплати аліментів ухиляються приблизно 9,5 тисяч батьків, з них 120 жінок. Для погашення заборгованості за аліментами виконавча служба проводить арешт майна злісних неплатників. У Надвірнянському районі накладено арешт на квартиру та будинок не платників, на Коломийщині за несплату аліментів держвиконавці арештували земельну ділянку і дві квартири.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: