fbpx

У Калуші водії, які п’яними сідають за кермо, цьогоріч сплатили 800 тисяч гривень штрафів

Суспільство 19:04, 01.07, 2017

За шість місяців 2017 року кількість дорожньо-транспортних пригод у Калуші зменшилася на 35 випадків, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Проте цьогоріч у результаті аварій травмовано 36 осіб (торік було 42). Дві людини цього року на дорогах Калуша загинули.

При цьому за порушення правил дорожнього руху за півроку до відповідальності притягнули вже 496 водіїв, повідомив начальник Калуського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Василь Маківничук, передають "Вікна".

За його словами, задокументовано 75 випадків керування транспортним засобом у нетверезому стані. Відтак водії сплатили близько 800 тисяч гривень. 

Правоохоронець каже:

"Найменший штраф, який суд може винести за керування автомобілем у нетверезому стані, – 10 200 гривень. Тобто, завдяки роботі поліції у бюджет поступило близько 800 тисяч гривень".

Василь Маківничук повідомив також, що у Калуському відділі поліції створено чотири сектори реагування патрульної поліції зі штатною чисельністю 36 посад. Щоденно на службу у місті заступає чотири групи реагування патрульної поліції. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: