fbpx

У Калуші випускники приміряли бойовий одяг і спорядження рятувальників

Суспільство 14:45, 19.04, 2016

Управління освіти Калуської міської ради ініціювало проведення у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста ”Тижня знань дітьми правил безпеки життєдіяльності”.

З 18 квітня організовано виступи працівників Калуського міськрайонного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста в рамках проведення тематичних уроків, розповів Вікнам т. в. о. начальника Калуського МРВ УДСНС Степан Савчин.

Під час тематичних виступів фахівці ДСНС звернули особливу увагу дітей на дотримання правил безпечної поведінки в побуті, під час перебування поблизу водойм, при виявленні вибухонебезпечних предметів. Організовано для вихованців дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району та міста щоденні екскурсії на базі  ДПРЧ-6. 

19 квітня випускники одинадцятих класів зустрілися з працівниками ДПРЧ-6, гірничорятувального загону СВАРЗ, медичної служби. Відбувся показ пожежної та аварійно-рятувальної техніки, можливості аварійно-рятувального обладнання. Охочі із задоволенням одягали бойовий одяг і спорядження, аби відчути, як працюють рятівники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: