fbpx

У Калуші юнак намагався пограбувати супермаркет

Суспільство 15:35, 28.09, 2015

Днями на пульт централізованого спостереження ДСО надійшов сигнал "Тривога" із супермаркету у Калуші.

Зі слів охоронника магазину, працівники ДСО з’ясували, що один з відвідувачів торговельного закладу скоїв крадіжку товарів на суму близько 350 гривень. "Джентльменський" набір – пляшка коньяку та дві пачки бісквітного рулету – стали дармовим здобутком 21-річного місцевого мешканця, пише КУРС з посиланням на прес-службу ДСО в Івано-Франківській області.

Роззираючись навкруги, чоловік водночас роздивлявся товар на полицях магазину, після чого взяв пляшку коньяку, дві пачки бісквітного рулету і заховав їх під курткою. Після цього чоловік попрямував до виходу повз каси, не оплативши товар. Щоправда, біля виходу його вже чекали міліціонери охорони. Правоохоронці запропонували "покупцю" показати вкрадений у магазині товар. Зловмисник же заперечувати скоєння крадіжки не став, зізнався та добровільно повернув вкрадене.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка. Таке правопорушення кваліфікується за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкцією якої передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: