fbpx

У Калуші запрацювали кінозали просто неба

Суспільство 14:15, 17.07, 2017

У Калуші відновлюють роботу літні вечірні кінозали. Наразі запрацював кінозал у сквері позаду ПК "Юність". У перспективі – відкриття ще одного кінозалу у парку культури і відпочинку ім. Івана Франка. До того ж калушани влаштовують собі вечірні перегляди і самотужки.

Упродовж двох тижнів щонеділі у сквері позаду ПК "Юність", коли стемніє, збираються калушани – малі та дорослі. Розстеляють килимки та каремати і чекають на кіносеанс, інформують "Вікна".

Минулого тижня тут демонстрували мультфільм "Ваяна", цього – мультик "Вольт".

Начальник управління культури Калуської міської ради Іванна Гринів каже:

"Погодні умови дозволяють, тож ми відновили роботу літніх кінозалів. Окрім скверу позаду "Юності", плануємо літній кінозал ще у парку культури і відпочинку імені Івана Франка".

Жодних додаткових коштів на відновлення роботи кінозалів із міського бюджету не виділяли – для кінопоказів використовують наявну техніку бюджетних закладів управління культури.

Окрім того, калушани влаштовують кінопокази під відкритим небом і самотужки. Приміром, торік такий кінозал влаштували мешканці провулку Шкільного.

За словами депутата міськради і мешканця провулку Шкільний Андрія Найди, робота вечірнього кінозалу відновиться найближчим часом – як тільки вечори стануть тепліші. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: