fbpx

Злодюжка побив поліцейського і власника авто, з якого пробував вкрасти речі, – сяде в тюрму

Суспільство 12:57, 28.04, 2016

Днями Калуський міськрайонний суд виніс вирок у справі чоловіка, який спробував обікрасти авто та побив при цьому власника автомобіля і поліцейського.

Інцидент трапився 13 січня цього року у Калуші по вулиці Богдана Хмельницького. Зловмисник зламав замок в автомобілі "Fiat Doblo" та намагався викрасти жіночу сумку з грошима та особистими речами. Але злодія виявили власник автомобіля, який прибіг на звуки сигналізації, та лейтенант поліції, який проходив поруч.

Проте злодій вирішив не здаватись без бою. Почувши, що лейтенант викликає слідчо-оперативну групу, чоловік ударив його та вибив з рук мобільний. Коли зловмисника знову скрутили, він, вирвавшись з рук поліцейського, вдарив в обличчя власника автомобіля. Згодом медики діагностували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Після цього злодій дістав з кишені ніж та, погрожуючи ним працівнику поліції, сів в автомобіль "Опель Вектра" та втік з місця події. Згодом чоловіка затримали правоохоронці.

У суді він визнав свою вину та просив суворо не карати. Суд визнав чоловіка винним та призначив півтора року позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: