fbpx

У Калуші затримали 28-річного чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні школярки. ФОТО

Суспільство 11:33, 08.11, 2017

7 листопада близько 14-ї години коли дев'ятирічна дівчинка йшла зі школи по залізничній колії, на неї напав невідомий чоловік та вчинив задоволення статевої пристрасті. Також чоловік забрав телефон школярки.

Після чого дівчинка самотужки змогла вирватись від зловмисника, побігла додому та розказала про все своїй матері, яка відразу ж зателефонувала до поліції, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.
 
Через півтори години після повідомлення правоохоронці встановили особу нападника, 28-річного жителя Рожнятівського району, та затримали його неподалік місця скоєння кримінального правопорушення.
 
Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
За цими фактами розслідуються кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 153 (Насильнецьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.
 
З потерпілою дівчинкою спілкуються психологи.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: