fbpx

У Калуші затримали чоловіка зі згортком амфетаміну

Суспільство 13:10, 09.01, 2016

О третій годині ночі поліцейські зупинили підозрілого перехожого на одній із вулиць Калуша. При наближенні наряду чоловік викинув із кишені невідомий згорток.

Правоохоронці поцікавились причиною перебування в такий пізній час на вулиці та вмістом пакунку, який перехожий викинув з кишені на очах у поліцейських, повідомляють у секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як з'ясувалося, в ньому знаходилась наркотична речовина амфетамін. З цього приводу чоловік пояснив, що зберігав наркотики для особистого споживання. Чоловік виявився раніше судимим.

Такі дії є протиправними і містять ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. За фактом незаконного зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту відомості внесено до Єдиного реєстру досудового розслідування. Санкцією цієї статті передбачено покарання: від накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: