fbpx

У Калуші затримали юнака з амфетаміном

Суспільство 14:12, 11.08, 2017

Під час проведення вечірнього патрулювання у місті Калуші правоохоронці на одній із вулиць міста зупинили підозрілого молодого чоловіка.

При проведенні поверхневого огляду у нього виявили речовину, схожу на наркотичну.

Поліцейські встановили особу підозрілого. Ним виявився 24-річний калушанин. Він пояснив правоохоронцям, що зберігав наркотики з метою власного споживання. Речовину, схожу на "амфетамін", вилучили на експертизу.

Відомості за цим фактом внесли до ЄРДР за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Такі дії, згідно із санкцією статті, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, інформує сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: