fbpx

У Калуському районі знизили тарифи на перевезення

Суспільство 13:47, 04.03, 2018

З 20 лютого на Калущині зросла вартість проїзду в автобусах, які здійснюють перевезення по району. За словами перевізників, це зумовлено зростанням мінімальної заробітної плати, подорожчанням дизпалива, запчастин та ін.

Підвищення тарифу на перевезення, звичайно ж, викликало обурення у людей, і вони навіть обіцяли акції протесту. Щоб зняти соціальну напругу навколо цього питання, голова Калуської райдержадміністрації Наталія Бабій спільно із головою Калуської районної ради Михайлом Срібняком та іншими посадовцями провели дві наради із перевізниками, інформує "Нафтохімік Калуш".

Переговори дали бажаний для мешканців Калущини результат – перевізники пішли назустріч громадськості і переглянули тарифи на перевезення. У результаті до ближніх населених пунктів ціни знизились, порівняно з попередніми, на 2-3 гривні, на дальші маршрути – на 4-6 грн.

Щодо вартості проїзду з Калуша в Івано-Франківськ, то вона не зменшилася і становить 30 грн (донедавна було 25). На цей маршрут оголошує конкурс і укладає договори з перевізниками Івано-Франківська обласна рада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: