fbpx

У Карпатах туристка впала в ущелину

Суспільство 09:42, 05.02, 2018

Вчора на горі Піп Іван Мармароський поблизу з румунським кордоном під час проходження туристичного маршруту жінка зірвалася з карниза та впала в ущелину, за нею стрибнув чоловік. До пошукових робіт залучили рятувальників з Прикарпаття.

У туристичний похід на Піп Іван відправилася група з трьох осіб. За словами туристки, яка знаходилась на вершині, двох потерпілих не було видно. До пошукових робіт долучилися рятувальники Рахівського ПРВ Закарпатської області, які в свою чергу попросили допомоги івано-франківських гірських рятувальників. Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

До пошукових робіт долучилися п'ятеро рятувальників особового складу. Майже опівночі  додатково оголосили збір ще одного пошуково-рятувального відділення Івано-Франківської області у складі ще п'яти осіб, які направилися до с. Ділове Закарпатської області. Всього до пошукових робіт долучилися 10 чоловік та 2 одиниці техніки Івано-Франківської СПРЧ та 17 чоловік і 3 одиниці техніки закарпатських гірських рятувальників – загалом 27 чоловік і 5 одиниць техніки.

Близько 2 години ночі рятувальники ПРВ Ясіня Закарпатської області знайшли третю туристку, стан дівчини задовільний. 

Станом на 5 годину ранку пошукові роботи завершилися, зниклих осіб знайшли в задовільному стані.    

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: