fbpx

У Карпатах відомі сучасні письменники проведуть Зимову літературну школу

Культура 19:14, 29.12, 2017

IV Зимова літературна школа збере у Карпатах на Львівщині понад півсотні слухачів, які хочуть опанувати письменницьку майстерність.

5-10 лютого в Карпатах  у готельно-відпочинковому комплексі «ТАОР Карпати» (с. Ластівка, Львівська обл.).  пройде ІV Зимова літературна школа.  

Більш як п’ятдесят учасників шість днів в режимі нон-стоп матимуть насичений відпочинок та лекції, майстер-класи і практичні заняття плюс неформальне спілкування з відомими письменниками. Будуть вчитися, ділитися літературним досвідом, читати один одному тексти і обговорювати їх. 

Реєстрація учасників: https://goo.gl/atP3Nn 

Лектори  відомі та професійні письменники, видавці, літературознавці, критики: Тарас Прохасько, Олександр Бойченко, Марк Лівін, Галина Крук, Ростислав Семків, Стаська Падалка, Богдана Романцова, Оксана Пендерецька.

В програмі Літшокли передбачили:

• 20 годин лекцій та майстер-класів; 
• 30 годин практичних занять (creative writing), аналіз і обговорення текстів.

Лектори розкажуть, як почати писати і не кинути, якими є критерії якісного тексту; як навчитися читати як письменник; як створити цікавий сюжет і небанальних героїв; як побудувати систему мотивацій і конфліктів, характерів і взаємодію персонажів; як працювати з мовою та стилістикою; як редагувати свій текст; як видати і просувати книгу.

Учасники сплачують організаційний внесок. Більше  на сторінці події у Фейсбук. 

Організатор  LITOSVITA. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: