fbpx

У Коломиї Антимонопольний комітет оштрафував підприємство, яке вивозило сміття

Суспільство 12:12, 28.03, 2017

Івано-Франківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України прийняло рішення проти ТзОВ "Колокомунсервіс" про порушення конкурентного законодавства.

Так, через конкурс Коломийська міськрада у 2015 році визнала виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території міста терміном на п’ять років філію "АВЕКоломия" ТОВ "АВЕ Івано-Франківськ".

Однак на території Коломиї, крім пееможця конкурсу, послуги з вивезення ТПВ протягом серпня надавало ТзОВ "Колокомунсервіс", яке не було визначено виконавцем послуг.

"Тобто ТзОВ "Колокомунсервіс" неправомірно здійснювало господарську діяльність з надання послуг з вивезення ТПВ та отримувало неправомірні переваги у конкуренції стосовно Філії "АВЕ Коломия" ТОВ "АВЕ Івано-Франківськ", – йдеться в повідомленні Антимонопольного комітету.

Так, Антимонопольний комітет визнав дії ТзОВ "Колокомунсервіс" порушенням за надання послуг вивезення сміття з 15 серпня 2015 року до лютого 2017 року .

За вчинене порушення до ТзОВ "Колокомунсервіс" застосовано штрафні санкції відповідно до статті 52 Закону України "Про захист економічної конкуренції", що підлягають сплаті до державного бюджету.

На засіданні адміністративної колегії директор ТзОВ "Колокомунсервіс" повідомив про визнання порушення та розірвав з 1 березня всі договори на надання послуг з вивезення ТПВ та припинення надання таких послуг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: