fbpx

У Коломиї водій розбив об магазин новенький Porsche. ФОТО

Суспільство 09:37, 09.11, 2018

У Коломиї 42-річний водій, керуючи автомобілем "PORSCHE Boxster" в’їхав у стіну кафе "Запіканто" у Коломиї.

ДТП трапилася 8 листопада о 21.10 по вулиці Гетьмана Мазепи. 42-річний житель Коломиї, керуючи автомобілем "PORSCHE Boxster", рухаючись центральною дорогою по вул. Мазепи в напрямку с. Королівка, не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуарну доріжку та в’їхав у стіну кафе "Запіканто". Про це повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Внаслідок ДТП водій автомобіля "PORSCHE Boxster" та його 46-річний пасажир отримали тілесні ушкодження. 

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. Керманич – тверезий. Пояснив, що аварія трапилася, бо перевищив швидкість і не зміг зупинитися. Каже, таким чином перевіряв автомобіль, повідомили у секорі комунікації поліції Івано-Франківщини.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, – карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого). Тривають слідчі дії.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: