fbpx

У Коломиї через квартирну крадіжку в СІЗО потрапили іванофранківець, росіянин та грузин

Суспільство 12:26, 21.12, 2017

Коломийська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом квартирної крадіжки на території Коломиї.

Досудове розслідування встановило, що неодноразово судимий за майнові злочини 28-річний мешканець м. Івано-Франківська, судимий за грабежі 45-річний громадянин Грузії та раніше не судимий 33-річний уродженець Російської Федерації, який проживає у місті Калуші, проникли до квартири місцевого жителя, звідки таємно викрали ноутбук, алкогольні напої та інше, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.
 
Вказаних осіб було затримано в порядку ст. 208 КПК України, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 ("Крадіжка") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. 
Крім того, процесуальний керівник погодив клопотання про обрання стосовно всіх підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке суд розглянув та задовольнив.
На цей час підозрюваних перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів на території області. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: