fbpx

У Коломиї чоловік сам знайшов і затримав злодія, який викрав у нього велосипед

Суспільство 19:50, 29.01, 2018

До Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від 24-річного мешканця одного із сіл району про те, що він затримав невідомого, який хотів викрасти його велосипед з-під будинку.

Правоохоронці задокументували факт вчинення крадіжки та встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний мешканець одного із сіл району, інформує сектор комунікації ГУ Нацполіції області.

Як з’ясувалося, зловмисник, проходячи попри господарство потерпілого, помітив велосипед, викрав двоколісник та заховав біля приміщення старої станції. Однак, коли повернувся за велосипедом, був затриманий власником, котрий, натрапивши на слід злодія, підстеріг його і викликав поліцію.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті зловмисникові загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: