fbpx

У Коломиї на 13 років засудили чоловіка, який пограбував і вбив пенсіонерку

Суспільство 09:31, 24.10, 2018

Коломийський міськрайонний суд розглянув кримінальне провадження про вчинення нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному із умисним вбивством з корисливих мотивів, і призначив покарання винуватій особі у вигляді позбавлення волі строком на тринадцять років.

Також засуджений має сплатити в дохід держави 8209 гривень витрат за проведення судових експертиз, інформує прес-служба Коломийського міськрайонного суду.

Обвинувачений – 33-річний житель села Дебеславці Коломийського району, не одружений, раніше судимий. Злочин вчинив у серпні 2013 року за місцем проживання потерпілої 1937 року народження, яка займалась позикою грошей.

"Розуміючи, що в жінки можуть зберігатись значні суми грошей, чоловік, озброївшись господарським ножем, підійшов до будинку потерпілої, проник через вікно в приміщення кімнати, де знаходилась потерпіла, відкрито напав на неї та, тримаючи ніж у руці, погрожував позбавленням життя, вимагаючи негайно передати йому грошові кошти. Після відмови потерпілої обвинувачений умисно наніс їй ножем численні цілеспрямовані удари в життєво важливі ділянки тіла, від яких потерпіла померла на місці. Всього обвинувачений заподіяв жінці не менше 26 ножових ударів", – йдеться в повідомленні.

Одразу після вбивства чоловік заволодів 10 000 грн, мобільним телефоном та втік з місця вчинення злочину.

Обвинувачений у судовому засіданні свою вину у вчиненні інкримінованих злочинів не визнав.

На вирок суду може бути подана апеляція протягом тридцяти днів. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: