fbpx

У Коломиї на 36-годинному марафоні волонтери зібрали 32 тисячі гривень

Суспільство 13:39, 30.06, 2015

Благодійний марафон, який відбувся у Коломиї, допоміг волонтерам зібрати 32 тисячі гривень для військових. Сума відверто розчарувала організаторів, адже на підготовку та проведення благодійного марафону було витрачено чимало часу та сил.

Минулих вихідних у Коломиї 36 годин тривав благодійний марафон, організований волонтерськими організаціями міста з метою збору коштів для учасників бойових дій та поранених військових. Програма марафону була доволі насиченою: концерти, майстер-класи, польова кухня, аукціон та багато іншого.

Завдяки зусиллям організаторів свято вдалося і його відвідали чимало прикарпатців, але сума, яку у результаті зібрали волонтери, їх розчарувала, повідомляють Вікна.

"Коли тобі з Англії присилають допомогу для бійців АТО орієнтовно на 3 тисячі євро, а по результату проведення Благодійного марафону, 2 дні, зібрано 1400 євро (32 тис. гривень), то якось немає бажання коментувати", – написав у Facebook Євген Гапич.

За його словами, ставку робили на те, щоб не просто зібрати кошти, а дати щось взамін. Але це не спрацювало.

"Кинути гроші в скриньку чи випити келих пива? Вибір переважно був – випити келих пива,  каже волонтер.  Я розумію, що ніхто нікому нічого не забов’язаний, окрім влади. А влада в напрямку забезпечення мало що робить".

Водночас організатори марафону дякують усім, хто долучився до цього дійства та допоміг в його організації і проведенні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: