fbpx

У Коломиї на чоловіка, який жорстоко поводиться з собакою, поліція склала адмінпротокол. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 08:20, 23.06, 2018

Нещодавно у соцмережі facebook з'явився допис про те, що в Коломиї по вул. Сахарова, у дворі біля будинку, коломиянин жорстоко поводиться зі своєю собакою. Подію зареєстрували у журналі єдиного обліку Коломийського відділу поліції.

Зазначимо, про жорстокого чоловіка, який мало не щодня лупить свого добермана, повідомила у соціальній мережі коломиянка Дарья Денисюк.

"Кожного ранку спостерігаю таку картину у себе під будинком! І це тільки маленька частина його знущань! Молодий доберман вже посивів, це видно неозброєним оком. Він б’є його кулаком в морду, копає ногами в живіт, ніби таким чином виховує пса. Цей виродок проживає на вулиці Сахарова, це все, що я знаю. Люди, підкажіть, куди поскаржитись? Що робити в таких випадках?" – написала жінка.

На це повідомлення відреагувала місцева поліція. Взялися встановлювати особу чоловіка та склали на нього адмінпротокол. Про це повідомив начальник Коломийського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області Остап Білейчук на своїй сторінці у соцмережі.

"Дільничний офіцер поліції зустрівся з дописувачкою, уточнив всі подробиці події. Завдяки небайдужим коломиянам встановлено кривдника собаки. Сьогодні на нього складено адміністративний протокол за ст. 89 КУпАП, який буде розглянуто Коломийським ВП. Жоден кривдник тварин НЕ УНИКНЕ відповідальності за свої вчинки!!! Дякуємо небайдужим громадянам, які висвітлюють такі проблеми!!!"  написав Білейчук.

Зазначимо, ст. 89 КУпАП (Жорстоке поводження з тваринами) передбачає накладення штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварини, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для її життя або здоров’я.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: