fbpx

У Коломиї на фестивалі автомотоавіатехніки проведуть перший відкритий Кубок України з парашутного спорту. ВІДЕО

Спорт 14:08, 07.08, 2018

Фестиваль автомотоавіатехніки "Drive for life" відбудеться у Коломиї 18-19 серпня. Цього року організатори підготували унікальні спортивну та концертну програми. На фестивалі буде чимало новинок.

Для гостей дійства виступатимуть гурти "Казка", "Бумбокс", "Друга ріка", а також чимало інших відомих виконавців. Щодо спортивної складової, то на усіх чекають традиційні бої автомобілів, автослалом, чемпіонат з автозвуку, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

За словами співорганізатора Михайла Вовка, цього року змінилася дещо локація фесту.

Серед інших змагань тут проведуть "Strong Open Challenge", на який приїдуть учасники з чотирьох країн. Це своєрідні богатирські ігри.

Буде потужна авіаскладова фестивалю. Кожен зможе не лише роздивитися авіатехніку зблизька, а й політати та навіть стрибнути з парашутом. 

"Цьогорічна новинка – ми будемо організовувати перший відкритий Кубок України з парашутного спорту. Приїжджає дуже багато спортсменів з України, деякі з-за кордону. Буде дуже круто подивитися, як ці хлопці повинні потрапити з висоти 3 км в датчик, який розміром не більш як 5 копійок",  ділиться Михайло Вовк.

Цього року також втілиться у життя давня задумка організаторів  повітряні кулі. 

Для гостей фестивалю передбачена парковка, а для дітей  розваги та аніматори.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: