fbpx

У Коломиї на прийом до лікаря відтепер можна записатися телефоном, згодом можна буде й через Інтернет

Суспільство 20:37, 27.11, 2017

В амбулаторіях Коломиї починає працювати система погодинного попереднього запису на прийом до лікарів.

Це один з етапів впровадження медичної інформаційної системи Медікс як частини медичної реформи та початку роботи в системі eHealth. Завдяки цьому буде можливо чітко регламентувати тривалість прийому лікаря, уникнути черг та зменшити ймовірність контактів хворих людей із здоровими, які прийшли на профілактичний огляд або на щеплення, повідомляє КЗ КМР "Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги".

"Поки що на прийом до лікаря можна записатись по телефону або безпосередньо в реєстратурі. Та згодом ми розпочнемо електронний запис на прийом до лікаря з амбулаторії № 7, що на вулиці Леонтовича. Таким чином будуть доступні три види запису на прийом: електронний, по телефону та безпосеедньо в реєстратурі. Наголошуємо на тому, що при здійсненні запису по телефону або через інтернет не потрібно навмисне йти за талоном. Головне знати дату і час прийому. А також для вашої зручності найближчим часом в реєстратурі дитячої поліклініки буде проведено ще одну телефонну лінію", – йдеться в повідомленні.

Позачергово обслуговуються такі категорії: 
• діти віком до 1 року, 
• діти-інваліди, 
• учасники АТО 
• особи, стан яких потребує невідкладної медичної допомоги.

Система попереднього запису на прийом поки що працює в тестовому режимі.

Телефони реєстратур:

1

"Ми приймаємо всі зауваження і пропозиції від мешканців міста Коломиї. 
Сподіваємось, що зовсім скоро система запрацює належним чином, стане менше черг в амбулаторіях і всі відчують позитивні зміни", – кажуть у КЗ КМР "Коломийському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги".

Нагадаємо, в Івано-Франківську керівники міських медичних закладів підписали угоду з представниками компанії MEDICS ще у серпні. До кінця року електронні черги планується створити в усіх педіатричних відділеннях міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: