fbpx

У Коломиї поліцейські викрили зал гральних автоматів

Суспільство 15:23, 30.12, 2015

Співробітники Коломийського відділу поліції виявили у райцентрі підпільний гральний заклад.

За інформацією та сприяння громадян правоохоронці в одному із приміщень міста Коломиї виявили ігровий зал, де відбувалися протизаконні ігри. В ході перевірки вилучено 13 системних блоків персональних комп’ютерів, 12 моніторів, 12 клавіатур, 12 оптичних мишок, платіжний термінал та документи. Функціонування цього закладу здійснювалось в умовах суворої конспірації. Відвідувачі закладу були постійними гравцями клубу. Адміністратор цього закладу намагався ввести в оману правоохоронців, проте його доводи суперечили виявленому факту, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Вирішується питання про накладення арешту на майно та проведення інших слідчих дій. Досудове розслідування за кримінальним провадженням триває.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: