fbpx

У Коломиї правоохоронці виявили продаж "піратських" DVD-дисків

Суспільство 10:29, 21.10, 2014

В одному із магазинів Коломиї оперативники задокументували факт реалізації контрафактної відеопродукції, а саме DVD дисків.

В одному із магазинів Коломиї оперативники задокументували факт реалізації контрафактної відеопродукції, а саме DVD дисків, повідомляє СЗГ УМВС в області.

Мешканка Коломиї продавала контрафактну продукцію. Під час огляду приміщення магазину працівниками ДСБЕЗ Коломийського міськвідділу міліції виявлено та вилучено 91 компакт-диск з ознаками контрафактності.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження згідно з ч. 1 ст. 176 (Порушення авторського права і суміжних прав) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією та знищенням всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: