fbpx

У Коломиї презентували Стратегію розвитку міста до 2027 року. ВІДЕО

Суспільство 10:22, 09.05, 2017

Відкрите засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку міста Коломиї провели у ратуші. Документ розроблено за підтримки проекту міжнародної технічної допомоги "Партнерство для розвитку міст", який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів, за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Як має рухатися Коломия, куди мають бути спрямовані основні зусилля, щоб місто розвивалося і вдалося отримати позитивний результат та чітко покроково здійснювати ту діяльність, яка призведе до економічного зростання і покращення життя містян. Для цього й створюється стратегія розвитку, інформує НТК.

У розробці Стратегії Коломиї допомагав Консультант проекту “Проміс” у сфері стратегічного планування Петро Мавко. Радіє, що проект фактично готовий, розповідає над цією справою працювали злагоджено й результативно.

Спільними зусиллями проекту “Проміс”, багатьох громадських організацій, активістів, які долучилися до розробки стратегії, та Коломийської міської ради, вдалося розробити стратегію розвитку Коломиї до 2027 року. Зараз процес на завершальному етапі – затвердження проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: