fbpx

У Коломиї придбали новий портативний апарат УЗД. ФОТО

Здоров'я 15:51, 10.11, 2017

Кабінет УЗД працюватиме в Коломийському міському центрі первинної медико-санітарної допомоги за адресою вул. Чорновола, 32.

Про це повідомив головий лікар Центру Володимир Мельничук.

"Новий портативний апарат УЗД "MayLab 25" отримав міський центр ПМСД. Цей апарат дає можливість проводити дослідження органів черевної порожнини, для неонатологіі, педіатрії, в акушерсько-гінекологічних, урологічних, кардіологічних застосуваннях, дослідженнях судин", – написав лікар.

За його словами, найважливіша перевага цього приладу – його портативність. Буде можливість обстеження на дому для певних категорій населення. Аналогів такому апарату в Коломиі немає.

В кабінеті УЗД на первинному рівні працюватиме професійний лікар функціональної діагностики, а також дільничні лікарі, які, за власним бажанням, поглиблять свої знання в функціональній діагностиці та оволодіють навиками.

"Отже, наші сімейні лікарі, педіатри та терапевти отримали додатковий інструмент діагностики для своїх пацієнтів! Маю велику надію, що такі прилади будуть у всіх наших амбулаторіях міста! І ми до цього прагнемо!"  повідомив Володимир Мельничук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: