fbpx

У Коломиї п'яні юнак і підліток потрапили у ДТП на викраденому автомобілі

Суспільство 12:55, 23.01, 2017

​Коломийські правоохоронці розшукали зловмисників, котрі викрали автомагнітолу та набір ключів з автомобіля, а через кілька годин, побачивши у дворі багатоповерхівки чуже авто, викрали його.

До правоохоронців за допомогою звернувся 26-річний коломиянин, який повідомив про крадіжку автомобіля "Ніссан Санні" з двору багатоповерхівки. Того ж дня до поліцейських за допомогою звернулася і 53-річна місцева жителька, яка повідомила про те, що невідомі з її автомобіля марки "ЗАЗ Таврія" викрали автомагнітолу та набір ключів, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Отримавши повідомлення про викрадення автомобіля та вчинення крадіжки, поліцейські розпочали комплекс пошукових заходів та невдовзі затримали зловмисників. Ними виявились 21 та 15-річні місцеві мешканці, старший – житель райцентру, неповнолітній – одного із сіл району.

Хопці уже потрапляли в поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок.

Як з’ясували, зловмисники, побачивши авто в дворі будинку, будучи в нетверезому стані, шляхом підбору ключа до дверей автомобіля, проникли в салон та, зламавши замок запалювання, завели авто і поїхали.

Враховуючи стан злодіїв, їхня подорож була недовготривалою. При виїзді з міста водії-угонщики з'їхали з дороги в кювет, де залишили автомобіль та з місця події втекли.

В ході проведення слідства поліцейські з’ясували, що юні зловмисники причетні і до скоєння вказаної вище крадіжки з автомобіля, вчиненої перед угоном. Викраде вони відразу ж продали невідомому перехожому, а після цього взялися до крадіжки авто.

Наразі обох підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України.

За фактами крадіжки та незаконного заволодіння транспорним засобом (ст. 185 та ч. 1 ст. 289 ККУ) розпочато кримінальні провадження. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: