fbpx

У Коломиї створять веб-портал про вільні приміщення та земельні ділянки міста

Суспільство 15:13, 01.07, 2017

У Коломиї презентували проект "Створення умов для легкого та вільного доступу громадян до інформації про власність громади". Це спільна справа АЕРК та Коломийської міської ради, за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Проект лише на початковій стадії. Він передбачає створення веб-ресурсу, де кожна людина зможе побачити, якою є власність громади, мова про землі, приміщення, організації, йдеться в сюжеті каналу "НТК".

В проекті також передбачено створити на цьому веб-ресурсі найкращі туристичні атракції. Тому завдяки проекту в Коломиї може збільшитися кількість гостей та інвесторів, вважає виконавчий директор АЕРК Віталій Галайчук.

Створення такого публічного веб-ресурсу на часі вже давно, вважає заступник міського голови Олег Дячук. Спеціалісти вже починають збирати необхідну інформацію, щоб вже згодом містяни знали, чим вони володіють. Веб-ресурс запрацює за 9 місяців. Робота надто кропітка, та й інформації необхідно зібрати багато й систематизувати її. Але вже згодом коломияни та потенційні туристи зможуть прочитати про приміщення, організації та туристичні локації міста.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: