fbpx
  • Головна
  • Новини
  • У Коломиї суд відправив за ґрати на три роки пенсіонерку, яка зарізала свого зятя

У Коломиї суд відправив за ґрати на три роки пенсіонерку, яка зарізала свого зятя

18:40, 28.10, 2014

Коломийський міськрайонний суд засудив до трьох років позбавлення волі пенсіонерку, яка в стані алкогольного сп'яніння зарізала зятя.

Коломийський міськрайонний суд розглянув у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження по обвинуваченню щодо коломиянки за ч. 1 ст. 204 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Підсудна – вже двічі судима. Один раз за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, другий – за шахрайство з фінансовими ресурсами.

Суд встановив, що підсудна, будучи в стані алкогольного сп'яніння, під час словесного конфлікту зарізала зятя.

Обвинувачена спочатку визнала свою вину частково, а по закінченні судового слідства – повністю. Вона пояснила, що напередодні вбивства зять вигнав її з дочкою з дому. Близько 03.00 год. ночі вона з дочкою поверталася додому і побачила, що на лавочці сидить її зять разом із сусідом та розпивають спиртні напої. Жінки підійшли до них і запросили у гості сусіда. Той купив пляшку горілки, і вони всі разом пішли додому.

Вдома компанія продовжила розпивання алкоголю. В результаті чоловік вигнав з дому свого друга і почав сваритися з дружиною. Коли теща попросила припинити сварку, зять почав обзивати її нецензурними словами та погрожував їй фізичною розправою. Жінка взяла із печі кухонного ножа та нанесла йому удар у стегно лівої ноги. Чоловік помер від гострої кровотечі. 

Суд засудив жінку до трьох років позбавлення волі та штрафу 4760 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: