fbpx

У Коломиї троє хлопців побили та пограбували 51-річного чоловіка

Суспільство 15:02, 14.03, 2017

До чергової частини Коломийського відділу поліції звернувся 51-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що його побили та пограбували троє невідомих хлопців.

Працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявились двоє неповнолітніх 16 і 17-річного віку місцевих мешканців та 23-річний житель одного із сіл району. Як з’ясувалося, потерпілий увечері, йдучи до магазину, зустрів дорогою трьох невідомих хлопців, які попросили у нього закурити, проте чоловік відмовив.

Після чого один з них декілька разів ударив потерпілого, і той впав. Тимчасом інші двоє з кишені його куртки викрали особисті речі (мобільний телефон, банківські карточки та документи) та втекли з місця події. У скоєному грабіжники зізналися та розповіли, що мобільний телефон продали невідомому, а інші речі викинули. 

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством…) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: