fbpx

У Коломиї урочисто відкрили відділення екстреної медичної допомоги. ФОТО

Здоров'я 10:53, 19.06, 2018

Вчора у Коломиї відкрили відділення екстреної медичної допомоги Коломийської центральної районної лікарні та кабінету з ангіографічним обладнанням.

На урочистості завітали перший заступник голови  обласної державної адміністрації Марія Савка, народні депутати України Андрій Іванчук та Юрій Тимошенко,  перший заступник голови обласної ради Василь Гладій, голови РДА і райради Любомир Глушков та Роман Дячук, Коломийський міський голова Ігор Слюзар, інформує прес-служба ОДА.
 

"Сьогоднішня подія є непересічною, адже вперше в державі саме в нашій області вводиться в експлуатацію ангіограф, закуплений за кошти державного бюджету у співфінансуванні з обласною та місцевою владою,  зазначила Марія Савка. – Відтепер тисячі жителів не лише Коломийського, а й сусідніх районів матимуть змогу покращувати власне здоров’я, зокрема лікувати серцево-судинні захворювання, за допомогою цього обладнання. Адже у рамках реформування медичної галузі невдовзі Коломия стане центром одного із п’яти госпітальних округів, які будуть створені на Прикарпатті". 

Загальна кошторисна вартість ремонту приміщень Коломийської ЦРЛ під відділення екстреної медичної допомоги складає 2,8 млн грн.            

Виконано загальнобудівельні роботи в кабінетах: санпропускному, реанімаційному, палатах для хворих, операційній, травмпункті та службових кабінетах.

Крім того, виконано загальнобудівельні роботи щодо капітального ремонту частини приміщення Коломийської центральної районної лікарні під розміщення ангіографічного обладнання. Загальна вартість робіт становить 1,8 млн грн.

Не так давно у Коломиї відкрили новозбудовану поліклініку, що стало своєрідним стартом проведення медичної реформи в районі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: