fbpx

У Коломиї в кафе відвідувачі зірвали зі стін українські прапори. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 23:08, 28.09, 2017

Ганебний випадок трапився 21 вересня у Коломиї. В кафе "Звенислава" зірвали синьо-жовті прапори зі стін закладу.

У кафе патріотичний інтер’єр. Прапори і шеврони подарували власникові закладу вояки зі Сходу і майданівці. Зазвичай у закладі любили зустрічатися майданівці, але 21 вересня за столиком зібрався інший контингент, повідомляє НТК.

Микола Рибак, з ним ще двоє людей, які, за словами очевидців, розмовляли російською, та Михайло Прислупський  консультант Коломийського міськрайонного суду, який вечеряв з молодиками і, за словами очевидців, навіть платив за них. 

Хоча зараз працівник суду робить усе, аби відхреститися від близького знайомства з чоловіками.

Від колег по столу Прислупський відмовляється через те, що саме він був мовчазним свідком подій того вечора.

"Чоловіки вечеряли, про щось говорили і в якийсь момент брутально зривають зі стіни синьо-жовтий прапор. Під цим прапором на Майдані боровся "Великокам’янецький рій", під ним загинули Богдан Калиняк та Ігор Ткачук. Нищення одного стяга компанії виявилося замало, далі чоловіки вирішили прикрасити плечі свого товариша – консультанта суду Прислупського  прапором 30-ї бригади ЗСУ. Ще близько години четвірка продовжувала трапезу, а далі починає нову розвагу – знущання над слабшим хлопцем",  йдеться у сюжеті.

З'ясувати, хто цей хлопчина, над яким знущалися чоловіки, взялися громадські активісти. Проте Микола Рибак на зустріч з майданцівцями та атовцями прийти не наважився. Натомість прийшов його брат, який нічого кримінального у діях брата не бачив.

Михайла Прислупського журналісти у суді не знайшли. Там сказали, що він захворів. Пізніше намагався домовитися із журналістами, аби не згадували його у своїх матеріалах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: