fbpx

У Коломиї відбудуться Дні грузинської культури

Культура 16:33, 07.11, 2017

Упродовж 9 – 21 листопада у Мистецькому центрі "Світовид", м. Коломия, відбудуться Дні грузинської культури.

Про це повдіомляє телеканал НТК.

9 листопада о 20.00 – 21.00 на телеканалі "НТК" в прямому ефірі "Ток-шоу "Коломия думає" відбудеться дискусія на тему: "Україна-Грузія: не перехресті епох…" за участі скульптора і драматурга Раґулі Власідзе, мистців та громадських діячів.

10 листопада о 14.00 у концертній залі "Габсбург" Мистецького центру "Світовид", м. Коломия, відбудеться відкриття персональної виставки скульптора і драматурга Раґулі Власідзе "Люди, які творять епоху". Буде представлено ексклюзивні авторські булави, присвячені чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО-2012, а також колекція фотографій, які було зроблено у селах Шешори, Прокурава і Космач на Косівщині Івано-Франківської області для підтримки Національної збірної команди України з футболу на чемпіонаті Європи з футболу УЄФА ЄВРО-2012. "Живе мистецтво" – під час виставки відвідувачі матимуть можливість долучитися до cтворення автором булави під назвою «Коломия». 

11 листопада об 11.00 у концертній залі "Габсбург" Мистецького центру "Світовид", м. Коломия, відбудеться конференція "Україна-Грузія-Польща: погляд у майбутнє…", яка присвячується до Дня Незалежності Республіки Польща.

15 листопада о 17.00 у концертній залі «Габсбург» Мистецького центру «Світовид», м. Коломия, відбудеться презентація книжки Раґулі Власідзе «Провінційне пекло. Драматургічна трилогія» та авторський майстер-клас з режисури та акторської майстерності. «Провінційне пекло» – це трилогія драматичних творів «Провінційне пекло», «Райський пейзаж» та «Мертва тиша», яка буде вперше презентована громаді міста.

21 листопада о 15.00 відбудеться закриття виставки Раґулі Власідзе «Люди, які творять епоху», цей день мистець присвячує світлій пам’яті Владики Миколи Сімкайла (який, до речі, народився у цей світлий день – Архистратига Михаїла).

"Дні грузинської культури в Коломиї" відбудуться у тісній співпраці між мистецьким центром «Світовид», благодійним фондом «Творча Україна XXI сторіччя», мистецькою агенцією «Мантикора», мистецьким обʼєднанням «FRANCO-театр», Коломийсько-Чернівецькою Єпархією УГКЦ, відділом культури Коломийської міської ради, телеканалом "НТК", культурологічним центром "Коломия – наше місто" та громадськістю міста. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: