fbpx

У Коломиї за державні кошти підрядник закатав у асфальт каналізаційні люки. ВІДЕО

Суспільство 19:48, 12.03, 2017

На деяких дорогах Коломиї заасфальтували каналізаційні люки. Мова про вулиці Атаманюка та Старицького.

Роботи проводили за кошти обласного бюджету. Після ремонту дорога вкрита суцільним асфальтом, навіть люків немає, йдеться в сюжеті НТК.

"Недоклали бордюр, заасфальтували ливневу каналізацію, каналізаційні люки, водяні. Там, де мали підняти, просто закатали в асфальт", – коментує таке ноу-хау дорожників заступник міського голови Коломиї Богдан Федорук.

Він звернувся зі скаргами до голови ОДА, його заступника та обласну інспекцію Держархбудконтролю. Проте жодної відповіді не отримав.

"Я думаю, що призначать експертизу. Оскільки гарантія на дорогу 10 років, підрядник змушений привести це до порядку", – сподівається Федорук.

Як йдеться на сайті Коломийської міської ради, вартість проекту капітального ремонту вулиці Атаманюка становила 6,1 млн грн, а Старицького – 4,3 млн гривень. 

На ремонт кожної з цих вулиць Кабмін виділив по 1,48 млн гривень. Роботи проводила фірма "Явсон-Чернівці".

За даними системи Youcontrol, підприємство зареєстроване у Чернівцях, а його засновником є ПП Фірма "Явсон" з Одеси. Кінцевим бенефеціаром обох фірм є Яворський Олександр Павлович, який нібито проживає у селі Стопчатів на Косівщині. Проте як приватний підприємець зареєстрований  в Одесі.

Як писав КУРС, ця ж фірма відсудила у Коломийської міської ради 1,8 млн грн заборгованості за виконані роботи з реконструкції вулиці Січових Стрільців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: