fbpx

У Коломиї збудують тенісні корти за півтора мільйона гривень

Суспільство 14:24, 01.08, 2017

Кошти на це виділила міська рада 20 липня на останній сесії. Капітальний ремонт робитиме запорізький підприємець Володимир Коверя.

Як інформує прес-служба Коломийської міської ради, досвід роботи його компанії – 20 років. Тенісні корти за міжнародними стандартами будівельник звів у Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Запоріжжі.

Наразі з робочим візитом у Запоріжжі перебуває секретар міської ради Любомир Жупанський. Сьогодні він має укласти з запорізьким підприємцем договір про співпрацю.

Відомо, що на території старих кортів буде п'ять нових, розміром 18 на 36 метрів. Усі корти з професійним покриттям "тенісит". За словами Любомира Жупанського, корти в місті зводитимуть з "нуля", бо ті, що є, збудовані без дренажних систем і відповідного покриття. 

"На один корт потрібно 10-14 робочих днів. Тобто, усі п'ять запорізька фірма зробить уже цього року. Обіцяють до початку жовтня. І вже сміло можна говорити, що скоро Коломия прийматиме міжнародні тенісні змагання, яких у нас ніколи не було. Це нові можливості для наших спортсменів та нові інвестиції для нашого міста", – зазначає Любомир Жупанський.

До будівництва запорізький підприємець приступить уже з середини серпня. На початкові роботи з бюджету міста буде виділено аванс  півмільйона гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: