fbpx

У Коломиї родина стоматологів прийняла на два роки волонтера з Америки. ВІДЕО

Суспільство 08:21, 06.11, 2018

Коломийська родина прийняла жити до себе волонтера з Америки. Тепер Вінсент Танг два роки мешкатиме у Коломиї. Працюватиме американець на базі платформи Space Up.

Вінсент Танг у Коломиї трохи більше тижня, а вже знає кілька десятків українських слів. Волонтер два роки мешкатиме у коломийській родині стоматологів Ольги та Богдана Павлінців. У подружжя є двоє дітей, які хоч і не знають англійської, але відразу подружилися з новим майже членом родини, інформує НТК.

Про те, що до Коломиї приїде волонтер, Ольга та Богдан прочитали у мережі і відразу запропонували, щоб той жив у них. Родина не володіє досконало англійською, але, запросивши американця до себе жити, отримала чудову нагоду усією сім’єю вивчити іноземну мову.

Вінсенту Тангу 25 років. Він приїхав з Нью-Йорка до Коломиї якраз у свій день народження. Каже, йому дуже пощастило з українською родиною.

"Сім’я дуже гостинна. Будинок, в якому я живу, навіть більший і красивіший, аніж той, в якому я живу в Америці",  розповідає хлопець.

Волонтер приїхав до Коломиї на запрошення місцевої платформи Space Up.

Вінсент  досвідчений мандрівник. Він відвідав 55 країн, захоплюється дайвінгом та серфінгом. За фахом він економіст, працював у тамтешніх компаніях, які займаються міжнародними інвестиціями. Хлопець вже відвідав Музей Писанки в Коломиї і каже, що нічого схожого досі не бачив. А його улюбленими стравами вже стали деруни, пельмені і вареники.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: