fbpx

У Косові 23-річний чоловік поцупив у магазині гаманець

Суспільство 21:20, 24.03, 2018

До Косівського відділу поліції звернулася 68-річна місцева мешканка. Жінка повідомила про те, що напередодні з приміщення одного із місцевих магазинів невідома особа вчинила крадіжку її гаманця в якому знаходились 600 гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний місцевий мешканець, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, того дня потерпіла, перебуваючи в приміщенні торгового закладу, на декілька хвилин залишила свій гаманець без нагляду на прилавку, а сама пішла вибирати товар. Тим часом зловмисник помітив чужу річ та непомітно поцупив гаманець з грошовими коштами та з місця події втік.

У скоєному лиходій зізнався та розповів, що чужі гроші вже встиг витратити на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів, або громадськими роботами від вісімдесяти до двохсот сорока годин, чи виправними роботами до двох років, або арештом до шести місяців, чи позбавлення волі до трьох років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: